Betaling

Du kan betale med dankort eller visadankort.  

Betalingen for din ordre trækkes først på din konto, når varen er pakket og afsendt fra vores lager.

 

Returret / pengene tilbage

Når du handler på www.realsilk.dk, har du 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du kan bytte varen eller få dine penge retur inden for de første 14 dage. Vi skal modtage skriftlig besked fra dig, om at du ønsker at returnere din vare inden for 14 dage. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur til os. Vi kræver dog, at varen sendes retur i ubrugt stand og med alle originale labels/mærker. Du sender os en mail på realsilk@realsilk.dk hvor du angiver ordrenr, og at du ønsker pengene tilbage. Vedlæg gerne kopi af din mail sammen med returvaren.

Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare.

Beløbet på din returvare bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Send venligst din returvare til:

Real Silk co.

M.P. Hansens Vej 1A

8270 Højbjerg

Mrk.: "Returvare webshop"

 

Bytning af vare til en anden størrelse eller helt anden vare

Vi skal modtage skriftlig besked fra dig om at du ønsker at returnere din vare inden 14 dage fra modtagelsen. Du sender os mail på realsilk@realsilk.dk og har nu 14 dage til at sende din vare tilbage til os. Angiv i mailen, at du ønsker pengene tilbage.

Vedlæg gerne kopi af din mail sammen med returvaren. Lav herefter en ny ordre via hjemmesiden, på den vare du ønsker i stedet. Vi sender din nye vare, så snart vi modtager din ordre. 

Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare. Husk altid at kontakte os, inden du sender varer retur, hvis du oplever en fejl på dine varer. 

Beløbet på din returvare bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Levering

Når du har lagt din ordre hos www.realsilk.dk, bliver din pakke leveret inden for 3-10 arbejdsdage, hvis varen er på lager.

Vi sender pakker med Post Danmark og GLS.

 

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret.

REAL SILK CO - SKANDERBORGVEJ 212C - 8260 VIBY J - 8612 1203
Webshop fra e-hjemmeside.dk